Golubic Weddings | Destination Wedding Photographer Croatia » Dubrovnik and destination Wedding Photographer form Croatia

Nikolina & Branimir Wedding | Lovran, Croatia

Although Nikolina and Branimir come form Zagreb, capital of Croatia, they have decided to move their wedding away from the big city to a little town on the Adriatic coast. They were right. The interesting part was that the locations of the wedding were in three different towns…Opatija, Ičići and Lovran, but all just a few kilometers apart. The wedding party was at the location called Draga di Lovrana, with a beautiful view and perfect food. The food was so good I almost missed their first dance. Beautiful day…..

***

Iako su Nikolina i Branimir iz Zagreba, odlučili su se za vjenčanje daleko do gužve i buke velegrada. Mislim da su donjeli pravu odluku. Zanimljivo je što se vjenčanje održalo na nekoliko različitih lokacija. Opatija, Ičići i Lovran su gradovi i mjesta samo nekoliko kilometara udaljeni jedno od drugog, a opet posebni na svoj naćin. Hvala Nikolini i Branimiru što su mi dopustili da ispričam njihovu priču kroz svoje fotografije….

 

Image

 

    

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*